Våra Appar

Har ni tekniska problem med någon av våra appar, tveka inte att höra av er till info@pukkins.se

Vanliga frågor angående ljudet:

Det finns ingen funktion för att styra ljudet i våra appar. Allt ljud styrs av den enhet ni spelar på. Kolla så ni inte har enheten på ljudlös. På iPad finns det en funktion som heter “mute”, den kan inte vara aktiverad om ljudet ska spelas i apparna. Se även till att ljudet på enheten inte är sänkt till lägsta nivå eller att ni har externa högtalare/hörlurar påkopplade via bluetooth eller liknande.

 

Pukkins Trädgård

Häng med till trädgården! Hälsa på Pukkins och hans vänner ute i trädgården, plantera blommor, skörda grönsaker, gör saft, hjälp bin att samla nektar, bygg fågelholkar, grilla och mycket mer i vackra mysiga miljöer.

Pukkins Vinter App

Pukkins Vinter

Vintern är här! Följ med Pukkins och hans kompisar till tomtens land. Bygg en snögubbe, klä julgranen, sortera julklappar, hälsa på i tomtens verkstad, leta efter tomtenissar och mycket annat i mysiga miljöer.

Pukkins Sommar App

Pukkins Sommar

Häng med Pukkins och hans vänner till stranden, piratskeppet och havets botten. Spela många roliga spel med vackra miljöer. Det finns så mycket kul att göra, simma med delfiner, fiska, bygg sandslott, besök glassaffären, träffa sjörövarkatterna eller varför inte leta efter skatter på havets botten och mycket mer.

Pukkins Hus App

Pukkins Hus

Välkommen in och utforska Pukkins mysiga hus. Det finns många rum och mängder av figurer och föremål att interagera med. Borsta Pukkins tänder, baka muffins, diska, ring en kompis, bygg ihop skelettet Skrammel, sorteras leksaker och fler roliga spel för hela familjen.

Pukkins Camping App

Pukkins Camping

Följ med Pukkins och hans vänner ut på camping i naturen. Roliga och lärorika spel i vackra utomhusmiljöer. Bygg ihop en husvagn till skelettet Skrammel, ha picknick, grilla hamburgare, lek kurragömma och mycket mer.