Lär känna våra karaktärer

I Pukkins värld finns det många olika karaktärer och det kommer hela tiden nya!
Här kan ni läsa om karaktärerna och lära känna dom lite bättre.

Pukkins

Pukkins är en röd panda. Han är glad och nyfiken och ger sig gärna ut på äventyr. Han gillar att vara med sina vänner och ställer alltid upp om någon behöver hjälp. Han bor tillsammans med knaskrypen Stinkar och Moo. Pukkins är ganska klumpig så han hamnar ofta i trubbel.

Pikkis

Pikkis är Pukkins busiga lillasyster. Hon är lika
nyfiken som hon är orädd, vilket alltid leder henne till de mest oväntade
äventyren. Pikkis älskar att hitta på nya lekar och hennes största önskan är
att alla ska vara med. Vare sig det är en hemlig skattjakt i trädgården eller
en tittut-lek bakom gardinerna. Varje dag med Pikkis är ett roligt äventyr!

Lotass

Lotass är ett lodjur. Hon älskar allt som har med monster och magiska föremål att göra. Hon är mycket stolt över sina köttätande växter som hon haft sedan dom var små frön.

Skrammel

Skrammel är ett tokigt skelett och storebror till Skramla. Han är alltid positiv och tar de flesta motgångarna med ett skratt. Det är inte mycket som får honom på dåligt humör. Han gillar det goda i livet och är en riktig livsnjutare. Skrammel vill framstå som modig men är ganska feg när det kommer till kritan.

Skramla

Skramla är ett charmigt skelett. Hon är lillasyster till Skrammel. Hon är smart och gillar att lösa problem. Skramla gillar att samla på saker och att vandra i skogen. Hon tycker även om att retas med Skrammel men det gör hon med glimten i ögat.

Tuss

Tuss är en räv. Han gillar att läsa och lära sig nya saker. Tuss gillar att vara ensam och när det lugnt och tyst. Han brukar tillbringa kvällarna med att studera stjärnhimlen i sitt teleskop. Han gillar det säkra före det osäkra.

Bellis

Bellis är en tiger. Hon är lugn och förståndig. Bellis vill att alla ska må bra och om någon är ledsen är hon där och tröstar. Hon är pålitlig och har ett stort hjärta.

Stinkar

Stinkar är en röd nyckelpiga. Han och hans lillasyster Moo bor hemma hos Pukkins. Stinkar är busig och full av liv. Han blir sur när han inte får som han vill och är konstant hungrig. Han är alltid på jakt efter något att äta.

Moo

Moo är en gul nyckelpiga. Hon är lillasyster till Stinkar och bor hemma hos Pukkins. Hon är envis och världsmästare på att tjata. Moo är inte rädd för något, förutom sniglar, men det vill hon inte erkänna. Hon är även proffs på att hitta på rackartyg.

Luddis

Luddis är en snöleopard. Han är utåtriktad och händig. Luddis gillar att bygga saker och hjälper gärna sina vänner när något är trasigt. Han bor nära kristallgrottan och gillar att leta efter diamanter och ädelstenar.

Sprallis

Sprallis är en ökenräv. Hon är busig och gillar när det händer grejer. Att sitta still är inte hennes grej. Sprallis gillar att prata och älskar att vara i centrum. Hon har ganska dåligt tålamod och tycker inte om att vänta.